vrijdag 28 januari 2011

Alana Dante Latex catsuit @ Belgische Madammen en Babes

Alana Dante pakt uit met nieuw minder sexy imago en album

Nooit meer sexy latex catsuit pakjes en drukke dansmuziek voor Belgische Madam en Babe Alana Dante (Eurosong 99). Voortaan pakt de zangeres uit met een rustig repertoire en een minder flamboyante outfit. Het tastbaar bewijs van die artistieke switch ligt vanaf vandaag in de winkels. Alana heeft een nieuw album ingeblikt met de veelbetekenende titel 'As time goes by'. Dat bevat luisterliedjes als 'At 17', 'Cry me a river' en 'Vincent'.

'Latexpakjes waren privé-sauna's'
Alana Dante maakte furore in de tweede helft van de nineties met een aantal sexy dance-hits als 'Take me for a ride'. De zangeres, die van latexpakjes haar handelsmerk maakte, stond in 1999 in pole position om Vlaanderen te vertegenwoordigen op het Songfestival-nieuwe-stijl, maar moest de eer laten aan de conservatieve bijdrage van Vanessa Chinitor.

Vandaag kijkt Alana niet meteen positief terug op die periode. 'Die latex pakjes waren echte privé-sauna's', zegt ze.

Daarna doken op het internet allerlei naakt filmpjes van haar op, o.a. zelfs een hardcore p0rno video. De vraag is natuurlijk of het in dat sexfilmpje om dezelfde Alana Dante gaat of is het een look-a-like? Hier geeft Alana Dante in het interview echter geen commentaar op.

Tevens beweert de zangeres dat ze altijd al een ander, minder erotisch en sexy repertoire wilde zingen, 'maar het publiek pikte dat toen niet'.

Eenvoud in muziek en dagelijks leven
Vandaag acht ze de tijd wél rijp voor een repertoire van luisterliedjes. Daarom heeft ze een nieuw album ingeblikt waarop ze bekende luisterliedjes als 'At 17', 'Vincent' en 'Cry me a river' covert.

Niet alleen muzikaal, maar ook in het dagelijkse leven kiest Alana Dante voor eenvoud. 'Ik werk bij een keurslagerij. Ik verkoop met andere woorden 'sauciskes' en ben daar absoluut niet beschaamd voor', zegt ze in haar bekende Antwerpse stijl.

Alana's nieuwe album 'As time goes by' ligt vanaf nu in de winkels.








zondag 16 januari 2011

Saartje Vandendriessche Afl. 3 De N@@kt kalender @ Belgische Madammen en Babes

Verpleegkundigen van Saartje Vandendriessche winnen 3de aflevering 'De Naaktkalender'

De strandvrienden uit Knokke-Heist hebben de duimen moeten leggen voor de verplegers en verpleegsters van de spoedafdeling. Voor sommigen te naakt, voor anderen dan weer te weinig bloot. Voor de Eén-kijkers maakte het allemaal niet veel uit: zij kozen voor de naaktfoto's van de verplegers en verpleegsters die met de opbrengst van de naaktkalender een collega willen helpen die werkonbekwaam werd na een ongeval tijdens de werkuren.

De verpleegkundigen gaven zich maandagavond volledig bloot aan Vlaanderen. Toch werd er met enig respect gehandeld wanneer collega's uit de kleren moesten voor de uiteindelijke glamour fotoshoot. Braafjes draaiden de overblijvers zich weg van hun naakte collega's.


Het resultaat van de fotoshoot, geleid door Roger Dyckmans, mag gezien worden. Foto's in de sfeer van een veldhospitaal in oorlogstijd gecombineerd met heldendom in een prachtige retrostijl. Een beetje digitale fotobewerking kan wonderen doen...


De verpleegkundigen van de spoedafdeling uit Jette kunnen zich, samen met Saartje Vandendriessche, klaarmaken voor de grote finale op 24 november.


De verplegers en verpleegsters van het UZ in Jette komen als overwinnaars uit de derde aflevering van De naaktkalender. Met erg creatieve foto’s van een veldhospitaal in oorlogstijd haalden ze het van het stijlvolle zwart-wit van de strandvrienden.


Vorige week leidde fotograaf Roger Dyckmans het personeel van kapperszaak De Cliént al naar de overwinning en gisteren schopte ook de tweede groep die met hem samenwerkte het tot in de finale. De verplegers en verpleegsters van het UZ in Jette veroverden een finaleplaats met een sexy fotoshoot van een veldhospitaal in oorlogstijd. Er kwamen krukken, zwachtels, verbanddozen, draagberries en zelfs vliegtuigen aan te pas, maar het resultaat was een fascinerende fotoshoot uit lang vervlogen tijden met een vleugje humor.


Het hoeft niet te verbazen dat de strandvrienden ervoor kozen om op het strand uit de kleren te gaan. Henk Van Cauwenbergh fotografeerde de jongens en meisjes van de strandvrienden in stijlvol zwart-wit en leverde daarmee een naaktkalender af die een en al jeugdromantiek uitstraalt. De strandvrienden hebben de finale misschien niet gehaald, maar ze houden aan het naaktkalenderavontuur wel een prachtige herinnering aan hun jeugd over.


Door hun overwinning in de derde aflevering zien we de verplegers en verpleegsters samen met Belgische Madam en Babe Saartje Vandendriessche terug in de finale op 24 november. Daarin zullen ze het onder meer moeten opnemen tegen de brandweer van Hasselt en de kappers en kapsters van De Cliént. Als de verplegers en verpleegsters de finale winnen, zullen ze de opbrengst van de kalenders gebruiken om hun werkomgeving aan te passen aan de noden van een collega die een tijd geleden werkonbekwaam werd. Met enkele kleine ingrepen zou hij immers gewoon weer bij hen aan de slag kunnen.

In de volgende aflevering van De naaktkalender gaat het hard tegen hard, want dan neemt een groep rugbyspeelsters uit Gent het op tegen de hiphopdansers van Funkforce uit Edegem. Zeger Garré, die de snorrenclub fotografeerde, zal de fotoshoot met de rugbyspeelsters voor zijn rekening nemen, zo zullen de knappe rugbyspeelsters een duik nemen in een modderbad, en Frieke Janssens, die Les Triplettes op de gevoelige plaat vastlegde, krijgt Funkforce voor de lens.

'Amateurs in hun blootje zijn leuker dan Véronique De Kock'
Linda Evangelista, Anouck Lepere, Véronique De Kock, allemaal hebben ze geposeerd voor Henk Van Cauwenbergh. In 'De naaktkalender' krijgt de fotograaf van de Showbizzkalender acht strandvrienden uit Knokke-Heist zonder enige ervaring voor de lens. Zijn amateurmodellen inspireerden hem tot een nostalgische naaktfotoshoot in het Knokke van zijn jeugd.

dinsdag 4 januari 2011

Lien van de Kelder uit de kleren in Zone Stad @ Belgische Madammen en Babes

Menig Vlaamse man (en misschien enkele vrouwen) hebben er lang op zitten wachten, maar uiteindelijk gaat het dan toch gebeuren: Lien Van de Kelder gaat uit de kleren, en dat in het vierde seizoen van de politiereeks ‘Zone stad’.

De Belgische actrice die vooral bekend raakte van haar rol in de soap ‘Thuis’ is de hottest babe van België.
Het was dan ook geen verrassing dat Belgische Madam en Babe Lien Van de Kelder bij Humo’s Pop Poll Deluxe vorig jaar de medaille kreeg van persoon die je wel eens uit de kleren wou zien gaan.

Uiteindelijk ging ze dan ook bloot voor een vol sportpaleis .

In het vierde seizoen van ‘Zone stad’ speelt Lien Van de Kelder Fien en zal ze naakt in een bedscène te zien zijn.

De eerste seks scène is al ingeblikt. Wie haar tegenspeler is tijdens de naaktscène, en of Lien van de Kelder nog vaker bloot te zien is in Zone Stad, is nog niet bekend.

In de vijfde aflevering van 'Het Sterke Geslacht' is Mensenkennis het centrale thema. Kunnen vrouwen beter mensen inschatten dan mannen? Kunnen ze op het eerste zich afleiden wat voor iemand is en zijn ze experten in het doorgronden van anderen? Of blijken mannen toch sterker in het inschatten van welk vlees ze in de kuip hebben en is het lezen van lichaamstaal helemaal hun ding?

Dat komen we het te weten in 'Het Sterke Geslacht', want aan de hand van meerdere opdrachten zullen het mannen- en het vrouwenteam uitvechten wie van hen uitblinkt in mensenkennis. Filip Peeters rekent op Harry Van Barneveld en Herr Seele, terwijl Goedele Liekens het vrouwenteam laat vertegenwoordigen door Lien Van de Kelder en Tine Van den Brande. De verliezers sluiten het programma af met een zelfgekozen tegenprestatie.

Onlangs is het vierde seizoen van de politiereeks Zone Stad van start gegaan. Deze eerste spannende cocktail van actie en misdaad in Antwerpen werd gesmaakt door gemiddeld 725.000 tv-kijkers. Vanaf maandag 8 september 2008 wordt de cast uitgebreid met Lien Van de Kelder en Frank Van Erum.

Lien Van de Kelder geeft gestalte aan Fien Bosvoorde. Deze jonge inspecteur haalde zowel een diploma in de rechten als in de criminologie. Ze weigerde de doctoraatsbeurs die haar door de universiteit werd aangeboden, omdat ze liever in het ?echte leven? wou staan. Met de hulp van haar vader, een politicus uit het Antwerpse met een adellijke titel, kan ze meteen als inspecteur aan de slag bij Zone Stad. Ze moet er een team vormen met Tom Segers, want Dani Wauters is gepromoveerd tot commissaris en staat vanaf nu aan het hoofd van het korps.

Tom Segers heeft het moeilijk met de intellectuele en adellijke achtergrond van Fien en met manier waarop ze onmiddellijk in een functie stapt waar hij lang heeft voor moeten werken. Maar hij moet ook toegeven dat haar karakter behoorlijk tegenovergesteld is aan wat hij had gedacht: Fien houdt meer van actie dan van theorieën, ze heeft een hekel aan politieke inmenging en ze pronkt niet met haar adellijke titel. Fien vindt het oordeel van Tom heel belangrijk en zijn schaarse complimenten over haar werk betekenen veel voor haar.

Frank Van Erum maakt zijn opwachting als informant Ludo Schepers. Hij kent het misdaadmilieu als zijn broekzak. Hij speelt er niet bepaald een grote rol in, maar hij houdt wel altijd zijn ogen en oren open en is daardoor een belangrijke informant voor de politie. Ludo heeft de afgelopen drie jaar in de cel gezeten voor gefoefel met chèques. Nu hij terug op vrije voeten is, wil hij zijn leven beteren en gaat hij in zaken.

Hij begint een bar met geld dat hij geleend heeft van zijn vrienden: allemaal ex-bajesklanten, schurken en oplichters. Zij zijn dan ook de vaste clientèle van Ludo?s bar en hierdoor blijft hij het centrum van nieuwtjes en tips over kleine en grote criminaliteit, want hij hoort en ziet van alles in zijn bar.

Na drie seizoenen en 39 afleveringen is Zone Stad uitgegroeid tot één van de meest dynamische politiereeksen van eigen bodem. Zone Stad vaart dan ook resoluut een eigen koers en serveert een spannende cocktail van actie en misdaad in Antwerpen, met boeiende plots die snel in mekaar vloeien en even dynamisch verfilmd worden. Deze aanpak resulteerde reeds in een trouwe aanhang in de Vlaamse huiskamer en bij de critici in een nominatie voor de Plateau Prijs.

In september gaat het vierde seizoen van Zone Stad van start en dat zal vertrouwd maar toch anders zijn. Vertrouwd, want Guy Van Sande, Katrien Vandendries, George Arrendell en Warre Borgmans zijn uiteraard opnieuw op het appel. Anders, want Werner De Smedt, Tine Van den Brande, Peter Van Asbroeck, Lien Van de Kelder, An Vanderstighelen en Frank Van Erum hebben dit seizoen meegewerkt aan Zone Stad. Zij zullen hun stempel drukken op de dertien afleveringen en voor meeslepende plotwendingen zorgen. Anders, want er worden nieuwe invalshoeken uitgewerkt. Voor het eerst krijgt het forensisch onderzoek een belangrijk aandeel in de reeks en meer dan ooit laten de schrijvers ons de vele werelden van Antwerpen verkennen, waardoor het universele karakter van de stad voortdurend afgewisseld wordt met de couleur locale.

Wat de verhaallijnen betreft, kunnen we onthullen dat Dani (Katrien Vandendries) promotie maakt en aan het hoofd van Zone Stad komt te staan. Haar vroegere politiepartner Tom (Guy Van Sande) moet nu een team vormen met de jonge Fien (Lien Van de Kelder). Hun samenwerking neemt een moeilijke start. Agent Jimmy (George Arrendell) moet ook wennen, want zijn nieuwe politiepartner Mike (Peter Van Asbroeck) is een macho pur sang. En dan zijn er nog forensisch expert Lucas (Werner De Smedt) en wetsdokter Kathy (Tine Van den Brande), twee krakken in hun vak die zowel een impact hebben op het professionele als op het persoonlijke leven van de inspecteurs in het korps.

De regie van het vierde seizoen van Zone Stad is in handen van Hans Herbots (tekende o.a. voor de regie van Windkracht 10 en Verlengd Weekend), Johan Thiels, Frank Tulkens en Jean-Paul Van Steerteghem. Hun moderne en sfeervolle verfilming en de interessante scenario’s van het schrijverscollectief hebben flink wat grote namen ertoe aangezet om een gastrol in de nieuwe afleveringen van Zone Stad te aanvaarden: Marie Vinck, Frans Van der Aa, Michaël Pas, Gert Winckelmans, Maarten Claeyssens, Manou Kersting, Ben Van Ostade, Govert Deploige om er enkele te noemen.

De makers van Zone Stad konden voor de realisatie van deze reeks opnieuw rekenen op de bereidwillige medewerking van Stad Antwerpen en Politie Antwerpen.

Lien van de Kelder als inspecteur Fien Bosvoorde
Fien Bosvoorde studeerde recent af en haalde zowel een diploma in de rechten als in de criminologie. Ze weigerde de doctoraatsbeurs die haar door de universiteit werd aangeboden, omdat ze liever in het ‘echte leven’ wou staan. Met de hulp van haar vader, een politicus uit het Antwerpse met een adellijke titel, kan ze meteen als inspecteur aan de slag bij Zone Stad. Ze moet er een team vormen met Tom Segers.

Tom Segers heeft het moeilijk met de intellectuele en adellijke achtergrond van Fien en met manier waarop ze onmiddellijk in een functie stapt waar hij lang heeft voor moeten werken. Maar hij moet ook toegeven dat haar karakter behoorlijk tegenovergesteld is aan wat hij had gedacht: Fien houdt meer van actie dan van theorieën, ze heeft een hekel aan politieke inmenging en ze pronkt niet met haar adellijke titel. Fien vindt het oordeel van Tom heel belangrijk en zijn schaarse complimenten over haar werk betekenen veel voor haar. Fien en Tom vullen elkaar perfect aan. Hij heeft de ervaring en de intuïtie van de ancien. Lien Van de Kelder is scherpzinnig en moedig.