zondag 1 november 2009

Alexandra Potvin 'Sexy Aerobic pakje' @ Belgische Madammen en Babes


http://rapidshare.com/files/133544504/Alexandra_Potvin-1992-Fitness_Aerobic-divx.avi

Voor Alexandra Potvin begon alles bij Donna met "Donna ten voeten uit", een programma dat later bekend werd onder de naam "Donna’s Dansfolie". Ze was de vaste vervangster van Leen Demaré of Fien Sabbe en maakte zelfs nog een poosje "Salto’s" op zaterdagmorgen.

Natuurlijk is Alexandra ook bekend om het vele omroepwerk dat ze deed voor de VRT, dat ondertussen ook al aan anderen overgelaten werd, maar het meest kent men haar nu door het presentatiewerk dat Alexandra deed voor Hitkracht.

Alexandra Potvin is ook een poos de opvolgster geweest van Sven Ornelis voor de "Bumpershow" maar ruilde dit programma eind maart 2001 voor "Diva". Ook raakte bekend dat Alexandra een tijdje de vaste vriendin was van zangeres Yasmine. Maar deze relatie strandde. Nu is de lesbische Belgische Madam en Babe gelukkig met een nieuwe en onbekende vriendin.

Op 9/09/2001 gaat ook voor Alexandra de opvolger van "Hitkracht" in de lucht, nieuwe naam is "Donna De Luxe". Dit presenteert ze samen met Jan Bosman.

Alexandra waagt zelfs haar stappen in de zangwereld met Jan Bosman, want samen brachten zij als afsluiter van Hitkracht het duetje "You’re the one that I want".
Dit duetje behaalde zelfs de eerste plaats van de Primadonna.

Maar de talenten van Alexandra Potvin bleven niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo vroeg ze haar ex-baas Bert Geenen om te mogen presenteren bij Q-music. En zo geschiedde. Nu is Alexandra een van de stemmen van Q-music en dat doet ze medio 2006 nog steeds

Geen opmerkingen:

Een reactie posten