woensdag 10 februari 2010

Nele Somers @ Belgische Madammen en Babes


http://rapidshare.com/files/133856696/Nele_Somers-16-7-2008_rode_loper_showbizzkalender-divx.avi

Belgische Madam en Babe Nele Somers (Brasschaat, België, 6 mei 1984) studeerde als juriste af aan de Universiteit Antwerpen. Zij werd op zaterdag 20 oktober 2007 gekroond tot Miss Belgian Beauty 2008. Ze haalde in mei 2008 net niet de finale van de De grote volksquiz bij VTM.
Ook in 2008 begon ze haar stage aan de balie als advocaat en beëindigde daarmee haar mediacarrière.

Nele Somers (25) en haar vriend, Philippe Snelders, verwachten eind november hun eerste kindje. Maar helemaal gepland is de baby niet.
De vorige Miss Belgian Beauty had eigenlijk andere plannen. Eerst wou ze rustig haar stage aan de Antwerpse balie afwerken, dan wou ze trouwen met haar lief Philippe, en pas daarna was de tijd rijp voor kindjes. Maar de natuur heeft er anders over beslist. Nele Somers is twee maanden zwanger. In november wordt het tweede kleinkind geboren van Eddy Snelders, ex-voetballer en ex-assistent-bondscoach. Voetballer Kristof Snelders, de broer van Philippe en schoonbroer van Nele, werd vorig jaar al papa van Elouise.

Het kindje van Nele en Philippe is méér dan gewenst, maar het is wel het gevolg van een ongelukje. Dat verklapte de ex-miss gisteren op radiozender Q-Music. De stagair-advocate vergat domweg haar pil. En toen ze er wél aan dacht, was de apotheker al gesloten.

'Het was een vrijdagavond', zei Somers. 'Kwart voor zeven stond ik voor de deur en de apotheek was al gesloten. Ik weet wel dat er in het weekend apothekers met wachtdienst zijn. Maar door het drukke werk ben ik daar niet geraakt. En op maandag was het dus al te laat.'

Nele heeft redelijk wat last van kwaaltjes. 'In de ochtend ben ik nogal misselijk. Ik heb al een paar keer boven de pot gehangen (lacht). ' Ondanks het feit dat de baby niet gepland was, is hij toch erg welkom. 'Philippe en ik zijn vooral benieuwd hoe een kindje van ons tweeën er zal uitzien.'

Nele Somers (23),Miss Belgian Beauty 2008, heeft er een beetje genoeg van. Eerst werd ze na een overwinning in de halve finale onverwacht maar vijfde bij Miss België. Ze zette toen alles op alles om Miss Belgian Beauty te worden, en won ook. 'Maar,' zegt Nele, 'Ik kocht een kat in een zak! Ignace heeft met al zijn heisa mijn titel eigenlijk gewoon afgepakt. Ik heb nauwelijks nog werk, zit dagen thuis. Om de muren van op te lopen.'

In een interview voor badpakkenspecial in P-magazine had ik gezegd: 'Ik meng mij niet in de polemiek tussen Miss België en Miss Belgian Beauty.' Dat moest ik van Ignace laten veranderen in: 'Ik schat mijn titel hoger in dan die van Miss België.' Die keer heb ik dat gedaan, ik heb hem woorden in mijn mond laten leggen. Ja, ik was net een week miss. Maar dat is maar één keer gebeurd. Ik heb daar zoveel spijt van gehad - elke keer als ik dat interview terugzag dacht ik: 'Ik heb dat niet gezegd! Zo ben ik helemaal niet. Ik heb geen dikke nek!' Ik zou nooit zeggen dat wat ik ben belangrijker is.

Ex-Miss Belgian Beauty Nele Somers (25) is bevallen van een dochtertje, Ella-Marie. 'Mijn dochter ziet eruit om van te snoepen', zei een dolgelukkig Somers gisteren. Het meisje is 51 cm groot en weegt 2,9 kilo.
Eind maart raakte bekend dat Nele en haar vriend Philippe Snelders, broer van voetballer Kristof en zoon van ex-assistent-bondscoach Eddy, een eerste kindje verwachtten. Nele verklapte toen in een radio-interview dat het om een ongelukje ging. Negen maanden geleden vergat ze haar pil, en toen ze die uiteindelijk ging halen bij de apotheker, bleek die dicht.

Nele Somers werd twee jaar geleden Miss Belgian Beauty. Haar 'regeringsjaar' werd overschaduwd door de liefdesperikelen van Ignace Crombé, de organisator van de verkiezing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten