zondag 22 februari 2009

Sophie Dewaele VRT Omroepster met 'kleine' borsten @ Belgische Madammen en Babes

Sophie Dewaele gekortwiekt voor goede doel

‘Vooraf was ik niet echt zenuwachtig, maar nu word ik er toch wel even kortademig van.’ Even leek het erop dat VIJFtv-presentatrice Sophie Dewaele zou terugkrabbelen, maar uiteindelijk beet ze door. Sophie liet zich kortwieken voor het goede doel, en nu een fris nieuw kapsel.
20 cm ging er van haar haar af. ‘Het groeit wel terug’ relativeerde Sophie achteraf. ‘Ik heb nog de keuze om mijn haar te laten knippen. Kankerpatiënten hebben deze keuze niet.’

Sophie Dewaele schenkt haar afgeknipte bruine lokken aan de haarinzamelactie Geef Om Haar van de Stichting tegen Kanker in samenwerking met haarverzorgingsmerk Pantene. Sophie Dewaele wil als ambassadrice van dit project zo veel mogelijk vrouwen motiveren haar voorbeeld te volgen. Wie geen 20 cm haar kan missen kan het project ook financieel steunen.

De Stichting krijgt per ingezamelde haarvlecht 50 euro van een haarprothesenspecialist. Zo worden vrouwen die zich geen haarprothese kunnen veroorloven toch geholpen.

Voor de Stichting tegen Kanker was het niet moeilijk om Sophie Dewaele te motiveren voor dit project, want ze werd er in haar eigen familiale omgeving mee geconfronteerd. Ze schrijft er ook over in haar derde boek ‘30 & dolgedraaid’ dat binnen enkele dagen in de winkel ligt.

Terloops onthulde Sophie Dewaele ook nog dat ze haar borsten te klein vindt. Bij sexy bikini of badpak fotosessies gebruikt ze regelmatig "kipfilets" (lees : siliconen) om haar borsten te accentueren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten