zondag 15 februari 2009

Hanne Troonbeeckx @ Belgische Madammen en Babes

De verleidelijke uitstraling van Hanne Troonbeeckx(23) werd ontdekt door VTM. De nietsvermoedende office bediende in de bouwsector startte als omroepster en daar begon haar avontuur in de mediasector en op Belgische Madammen en Babes. Ze is de dochter van Edgard Troonbeeckx, aannemer en eind de jaren negentig nog voorzitter van voetbalclub Racing Genk. Hanne woont in Beringen samen met Marc Hendrikx, oud-voetballer van Genk en huidig voetballer bij RSC Anderlecht. Hanne verwierf enige bekendheid als achtergrondzangeres bij Eurosong en als winnares van de lezeressenwedstrijd van P-magazine. Ze haalde het in de selectie van 700 andere kandidaten. Maar de echte grote doorbraak kende ze toen ze de nieuwe omroepster werd bij VTM. Hanne bleef echter niet zo lang in de Medialaan 1. Want ze maakte vrij snel de overstap naar VT4. Daar werd ze samen met duo presentatie Hans Otten het gezicht van The Block en werd ze ook omroepster. In het najaar van 2005 maakt Hanne een tweede seizoen van The Block en is ze ook het nieuwe gezicht van Huis op Stelten.

Voor VT4 is het duidelijk, deze spring in het veld heeft veel talent en vandaag staat Hanne Troonbeeckx er als nooit te voren!

Hanne Troonbeeckx (Beringen, 23 december 1978) is een Vlaamse omroepster en presentatrice.

Troonbeeckx werd aan de Provinciale Hogeschool Limburg opgeleid tot boekhouder. Totdat ze door vtm als omroepster werd gecontracteerd, was ze bediende in het bouwbedrijf van haar vader. In 2004 stapte ze over naar VT4, waar ze samen met Hans Otten het programma The Block ging presenteren. Een jaar later nam ze van Marlène de Wouters de presentatie van Huis op Stelten over. Ook was ze, in 2005 en 2006, één van de panelleden van Het Swingpaleis.

In 2006 nam Hanne Troonbeeckx samen met Dieter, één van de deelnemers van het derde seizoen van The Block, het dance-singletje Together op, dat werd geproduceerd door Regi Penxten van Milk Inc. In 2007 nam ze opnieuw met hem een nummer op (Scared Of Me), dat verscheen op Penxtens debuutalbum Registrated. In datzelfde jaar presenteerde Troonbeeckx het VT4-programma De Brekers, Huis op Stelten en The Block.

In april 2008 zal Hanne Troonbeeckx, onder andere met Gert Verhulst en Annemarie Picard, meespelen in het toneelstuk Foei, minister! In het najaar van 2008 presenteert ze het vijfde seizoen van The Block.

Hanne Troonbeeckx deed enkele sexy fotoshoots in bikini en badpak voor bladen als P-Magazine en Maxim. Ook zijn er geruchten voor een aanbieding voor een naakt fotoshoot in Playboy.

Hanne Troonbeeckx had in het verleden relaties met Joachim Dejonckheere (ex-Mister België en voormalig JIMtv-presentator) en met de voetballer Marc Hendrikx. Sinds begin 2008 heeft ze een relatie met Koen Buyse, de zanger van Zornik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten