dinsdag 1 september 2009

Tanja Dexters / Els de Schepper @ Belgische Madammen en Babes

http://rapidshare.com/files/133856697/Tanja_Dexters-Els_de_Schepper-22-8-2007-The_Catfight_Paaldansen-divx.avi

Tanja Dexters (Mol, 6 februari 1977) was de Miss België van 1998. Ze presenteert momenteel het programma Auto TV op een aantal regionale zenders.

In 1998 werd sexy Tanja verkozen tot Miss België. Ze studeerde toen nog voor kleuterleidster en maakte deze opleiding af tijdens haar missjaar.

Na haar jaar als Miss België trok ze naar Milaan, waar ze een succesvolle modellencarrière bij hetzelfde modellenbureau als Naomi Campbell wist uit te bouwen. Ze liet zich eveneens opmerken door diverse base-jumps en sky-dives uit te voeren, onder andere op de Eiffeltoren en de Euromast. In juli 2000 verscheen ze naakt in Playboy.

Na haar werk als model ging ze bij de VRT aan de slag bij het programma De Rode Loper. Midden 2001 stopte ze bij dit programma, maar nadien startte ze als presentatrice van het showbizzprogramma Mediamadammen, samen met Phaedra Hoste, Ann Van Elsen en Deborah Ostrega.

Ook in die periode bracht ze een aantal singles uit, zij het met gemengd succes. Ze werd echter enorm gepromoot door Free Record Shop. Ze deed ook mee aan de preselecties voor het Eurovisiesongfestival 2002 met het nummer When I look in your eyes. Ze zong tijdens dit optreden enorm vals en eindigde als laatste tijdens de preselectie, hoewel ze een behoorlijk lied had. Hier moet wel bij gezegd worden dat haar opa een week eerder gestorven was en Tanja dus in een emotioneel moeilijke periode zat.

Eind 2003 maakte Tanja haar carrière een ommekeer toen ze als gospelzangeres een aantal kerstoptredens gaf in kerken. Ze presenteerde die periode op KanaalTwee het lifestyleprogramma Wannahaves, een programma over hebbedingetjes voor mannen.

In 2004 figureerde ze op de dvd Zien van Marco Borsato.

In 2005 werd Tanja het gezicht van Autozone en van lingeriemerk Marie Jo L'Aventure. Tijdens de zomer van 2005 deed ze een aantal live-optredens met de covergroep Made In Belgium. Datzelfde jaar wordt ze ook de presentatrice van het programma Auto TV, dat te zien is op de regionale zenders. In december doet Tanja op het verjardagsfeest van tijdschrift Maxim een paaldansact. Deze is zo populair dat Belgische Madam en Babe Tanja een dvd releaset met daarop lessen om te leren paaldansen. De dvd heet De Paaldansacademie.

In 2006 werd Tanja het gezicht van pokersite Unibet.com, op een speciaal ontworpen mini-site -www.unibetfree.be- leert Tanja de surfers in 7 filmpjes de basisregels van het pokerspel. De bedoeling was dat ze ook een poker tv-show zou presenteren op KanaalTwee, maar daar stak de Belgische Kansspelcommissie een stokje voor. Eind dat jaar zorgde Tanja opnieuw voor opschudding omdat ze wilde gaan paaldansen op het kerstfeest van de Belgische troepen in Libanon. Minister van Defensie André Flahaut stelde zijn veto en uiteindelijk werden rapper Kaye Styles en zangeres Katerine gestuurd. Ook eind 2006 speelde Tanja haar rolletje van durfal in De show van het jaar waar ze elke week een stunt uithaalt.

In 2007 stond Tanja op de Showbizzkalender tijdens het seizoen zomer. In de zomer van 2007 treedt Tanja van 11 juli tot 7 september vijfitg keer op in Het Witte Paard in Blankenberge. Hiermee is ze de centrale gast. Ze zal zingen, maar ze wordt ook geïntegreerd worden in de sketches. Aan het eind van de zomer is er ophef als een video waarin Tanja Els De Schepper leert paaldansen uitlekt op YouTube. Aan het eind van de video is te zien hoe de twee dames in een gevecht uitbarsten nadat Els van de paal gevallen was. Enkele dagen later bleek dat het filmpje helemaal in scène was gezet en dat het eigenlijk een promotiefilmpje was voor Els' nieuwe theatershow.

In het najaar van 2007 nam Tanja deel aan de VTM-programma's Sterren Op Het IJs en Ranking The Stars. In het laatste programma liet ze weten dat ze al een jaar een nieuwe relatie heeft en dat ze die tot dan toe geheim had kunnen houden. In september 2007 wordt Tanja vrijgesproken door de Antwerpse politierechter voor overdreven snelheid. Ze reed 140 km/h waar je maar 70 km/h mag. Het toestel waarmee de snelheid werd opgemeten, bleek niet correct afgesteld waardoor de vaststellingen niet gelden als bewijsmateriaal. De reden voor haar overdreven snelheid was dat Tanja dacht dat ze achtervolgd werd door een stalker. Begin 2008 werd ze in beroep alsnog veroordeeld tot vijftien dagen rijverbod en het betalen van 330 euro. Op 9 november werd Tanja uitgeschakeld in Sterren Op Het IJs. Ze verloor de skate-of van Anneleen Liégeois en nam in tranen afscheid. Rond diezelfde periode besloot Tanja om te stoppen met paaldansen.

In 2008 neemt Tanja opnieuw deel aan de preselecties van Eurosong, dit keer met het nummer Addicted to you. Met dit nummer eindigde ze op de tweede plaats in de preselectie. Hierdoor ging ze door naar de volgende ronde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten