vrijdag 1 juli 2011

Annelien Coorevits @ Belgische Madammen en Babes
Ben Crabbé is amper bekomen van zijn 3000ste keer 'Blokken' of er staat alweer een speciale 'Blokken'-week voor de deur. Vanaf maandag krijgt Ben een resem BV's op bezoek, waaronder babe Miss Belgie 2007 Annelien Coorevits. 'Blokken' verzamelt op deze manier geld voor de Studio Brussel-actie 'Music for Life'.

Speciaal voor de gelegenheid nemen BV's het tegen elkaar op in de studio van 'Blokken'. Helmut Lotti en Sofie Lemaire bijten maandag de spits af, maar ook de dagen daarna belooft het een boeiende strijd te worden met de volgende deelnemers:

15.12 Helmut Lotti vs. Sofie Lemaire
16.12 Luc De Vos vs. Annelien Coorevits
17.12 Jan Becaus vs. Veronique De Kock
18.12 Bart Peeters vs. Regi Penxten
19.12 Erik Van Looy vs. An Lemmens

De winnaar van elke aflevering neemt het geld niet mee naar huis, maar schenkt het integraal aan 'Music for Life'. Ook kijkers kunnen de actie steunen, want de opbrengst van het kijkersspel gaat eveneens naar 'Music for Life'. Een sms'je kost tijdens de actie uitzonderlijk één euro in plaats van vijftig cent, maar de opbrengst gaat dus naar het goede doel.

Op vrijdag 19 december trekt Ben Crabbé hoogstpersoonlijk naar het glazen huis in Gent om bekend te maken hoeveel geld 'Blokken for Life' in het laatje heeft gebracht.

De hele week is er 'Blokken for Life': de opbrengst gaat integraal naar Music For Life. Gisteren verpletterde Sofie Lemaire Helmut Lotti. Vanavond mag Luc De Vos het opnemen tegen Annelien Coorevits!

Ook de kijkers kunnen de actie steunen. Een sms voor het kijkerspel kost uitzonderlijk 1 euro, maar de opbrengst daarvan gaat ook naar Music for Life.

Blokken voor het goede doel

Zelfs voor het goede doel is het competitiebeestje in Luc De Vos niet te temmen. De Gentse zanger liet zich door Ben Crabbé overhalen om mee te doen aan Blokken-voor-BV's.

Het populaire spelprogramma nodigt deze week Bekende Vlamingen uit om het tegen elkaar op te nemen. De opbrengst van de afleveringen gaat naar Music for Life, de benefietactie van Studio Brussel.

Naast Luc De Vos spelen deze week o.a. Sofie Lemaire, Helmut Lotti en ex-miss België Annelien Coorevits mee.

Model Kim Feenstra zal meedoen aan het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Op 17 december zal het dictee weer voorgelezen worden, en zullen Vlamingen en Nederlanders het tegen elkaar opnemen.

De Belgische schrijftster Kristien Hemmerechts heeft het dictee dit jaar gemaakt. Het is voor het eerst dat een Vlaming het dictee heeft opgesteld.

Bij de Nederlanders zullen naast Kim ook Bart Chabot, Elle van Rijn, Jochem van Gelder en Jeroen Kijk in de Vegte deelnemen aan het dictee.

Bij de Belgen doen onder meer Miss Belgie 2007 Annelien Coorevits, presentatrice Sophie Dewaele en comedian Youssef El Moussaoui mee.

Het dictee wordt zoals vanouds gedicteerd door Philip Freriks en Martine Tanghe.Geen opmerkingen:

Een reactie posten